Soria Te Verde Tabl 60x600mg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

de groene thee heeft een aantal bijzondere eigenschappen die onze gezondheid ten gunste komen ter voorkoming van diverse beschavingsziektes. De belangrijkste bestanddelen zijn de catechinen, looistoffen met adstringerende, bacteriedodende, cholesterolverlagende, antioxidante en antimutagene eigenschappen. De flavonoïden versterken de bloedvaten (vit. P werking, verbeteren de (micro)circulatie) en verhinderen de afzetting van cholesterol. Chlorofyl werkt antibacteriëel, voorkomt slechte adem, vult ijzertekort aan en neutraliseert zware metalen. Polysachariden werken hypoglycemiërend, vit. C werkt als antioxidant en is weerstandsverhogend, vit. E als antioxidant en tegen veroudering, vit. B complex verbetert de stofwisseling van koolhydraten, proteïnen en vetten. Fluoride voorkomt tandbederf en metylxanthinen beschermen de maag en verbeteren de vertering.

Gebruik

Gebruik:
3 tabletten per dag

Samenstelling

Samenstelling:
Camellia sinensis 600 mg, rijstmeel, cellulose

Standaardisatie per tablet:
Catechinen: 90 mg

Indicatie

circulatiestoornissen, diarree, aambeien, flebitis, zware benen, arteriosclerose, zwakte, cholesterol, hypertriglyceridemie, hyperglycemie, ulcera, celproliferatie (vooral van maag en darm), obesitas, ouderdomsverschijnselen, geheugenstoornis.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Vanaf 12 jaar.

Gegevens
CNK1655489
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte45 mm
Lengte108 mm
Diepte66 mm
Hoeveelheid verpakking60