Natur-d 400 Be Life Druppels 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D in vloeibare vorm, voor het hele gezin.

Sterke botten en tanden op elke leeftijd

Het belang van vitamine D wordt vaak genoemd, en terecht, want deze vitamine speelt een sleutelrol bij de opname en fixatie van calcium. Zo draagt ​​het bij aan de vorming en instandhouding van gezonde botten en sterke tanden. Bovendien is de bijdrage aan de versterking van het immuunsysteem ook behoorlijk merkbaar. Om verschillende redenen is vitamine D-tekort echter wijdverbreid. Een voldoende inname van vitamine D is daarom belangrijk gedurende het hele leven, vanaf de groeiperiode. Bij senioren, vooral bij postmenopauzale vrouwen, helpt de gunstige rol van vitamine D op de calciumbinding het risico op osteoporose en fracturen te verminderen.

  • Vitamine D gecombineerd met Perilla-olie, rijk aan Omega 3.
  • Van natuurlijke oorsprong, beter gemetaboliseerd dan gesynthetiseerde vitamine D
  • Vitamine D3 gewonnen uit schapenlanoline: 1 druppel = 400UI
  • Biofotoniserende beschermende fles
Gebruik

1 druppel per dag, 's avonds bij de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling 1 g: 23 mg Cholecalciferol (Vit. D3) 2.5%, 974 mg Perilla olie (Perilla frutescens (L.) Britton) biologisch, 3 mg Antioxidant: α-Tocopherol.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Spanning en slaap - Botten en gewrichten - Sport en spierfunctie

Contra indicatie

Voorbij RI in cumulatieve doses, volgens medisch advies omdat vitamine D misselijkheid, diarree, ongebruikelijke dorst en gewichtsverlies kan veroorzaken.

Details
CNK3550217
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte40 mm
Lengte112 mm
Diepte38 mm
Verpakkingshoeveelheid50 ml