Molicare Pr Fixpnt Longl Xxl 5 P/s

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Fixatiebroekje dat zich perfect aan het lichaam aanpast.Zachte, luchtdoorlatende en stevige materie. Knelt niet tussen de benen. Differenciatie van de maten door kleurcode. Maat: XXLarge: 140-180 cm ( heupomtrek)

Gebruik

Fixatiesysteem te gebruiken in combinatie met de anatomische inlegger MoliCare®Premium lady & MEN pads en MoliCare® Premium Form.

Indicatie

Fixatiesysteem te gebruiken in combinatie met de anatomische inlegger MoliCare®Premium lady & MEN pads en MoliCare® Premium Form

Gegevens
CNK3517398
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann, Molicare
Breedte180 mm
Lengte299 mm
Diepte71 mm
Hoeveelheid verpakking5 p/s