Quercus Active D3 2000 I.u. Caps 100

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus Active D3 – 2000 I.U. bevat 50 µg cholecalciferol per capsule. Dit is de vorm die het lichaam normaal gezien zelf aanmaakt onder invloed van zonlicht en ook het best wordt opgenomen via de darmen. Door bepaalde omstandigheden (levensstijl, mobiliteit, medicatie, leeftijd...) kunnen tekorten voorkomen, en dit bij zowat alle bevolkingsgroepen. Niet enkel in de winter, maar het hele jaar door. Suppletie met vitamine D is dan erg aangewezen. Vitamine D3 ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden. Dit laatste doet vitamine D3 door bij te dragen tot de normale opname van calcium ter hoogte van de darmen.

Gebruik

1 capsule per dag te nemen bij de maaltijd.

Samenstelling

Vitamine D3 (1000%*)¥50 µg

Indicatie

Immuunsysteem – sterke botten en tanden

Gegevens
CNK4380606
FabrikantenInfinity Pharma
MerkenQuercus