Peha Soft Handschoen Nitrile Wit Xl 180 9422092

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De latexvrije disposable onderzoekshandschoen is vervaardigd uit verbeterd nitrile en is bovendien geur- en poedervrij. Deze eigenschappen maken de handschoen bijzonder huidvriendelijk. Daarnaast biedt de handschoen hoog draagcomfort vanwege het zeer zachte en elastische materiaal. De getextureerde vingertoppen zorgen voor een perfecte grip.

Indicatie

De nitrile onderzoekshandschoen biedt zowel de gebruiker als de patiënt betrouwbare bescherming tegen virussen en pathogenen, tegelijkertijd is de handschoen geschikt om met verdunde chemicaliën en desinfecteermiddelen te werken.

Gegevens
CNK2976462
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann